CHOKOLADE OG HAVREGRYNSKUGLER

opskrift på chokolade og havregrynskugler på bloggen nu!

Det var en meget atypisk jul vi havde, så jeg nåede ikke at lave julekonfekt, men til gengæld har jeg fået lavet noget lækkert og sødt til nytåret, bl.a. disse lækre chokolade og havregrynskugler med tørrede blåbær. Jeg fik bogen “Vild med chokolade” af Elisabeth Johanson i julegave, og jeg måtte bare prøve en opskrift fra denne lækre bog. Jeg glæder mig til at prøve flere af opskrifterne. Bogen er virkelig flot illustreret og har utroligt lækre indbydende billeder. Bogen er helt klart en “must have” til alle chokolade fans.

Tilbage til vores jul, vi var i gang med at pakke gaver ud juleaften, da Jonatan pludselig fik det dårligt og kastede op. Selv om Elias havde været syg nogle dage forinden håbede jeg at hans maveinfluenza ikke ville smitte, men både Jonatan og Stefan blev syge juleaften, og brugte nærmest hele natten på at kaste op. Så vi udsatte at spise rester og andre lækkerier  til 2. juledag, da de ikke kunne spise noget 1. juledag. 

Jeg har tænkt lidt over hvilken retning min blog skal tage i 2014. Generelt ønsker jeg som det første at gøre mere ud af fotograferingen. Til dette indlæg har jeg gjort mig nogle tanker om hvordan jeg ville fotografere motivet og jeg har brugt stativet for at få knivskarpe fotos. Dette synes jeg giver meget bedre resultater. Det ærgrer mig når jeg ikke har overskud til at gøre noget ud af fotograferingen men jeg håber at jeg vil få det bedre i 2014 således af jeg kan bruge lidt mere tid til denne hobby, som er så god for mig.

Desuden kunne jeg tænke mig at blogge noget mere varierende mad, f.eks. både kage og sødt, salater, frokost og madpakke opskrifter. Til sidst ønsker jeg at skrive om kogebøger og andre blogge som jeg følger. Der kommer et meget spændende giveaway her på bloggen i januar. Har du et tip til mig eller er det noget du kunne tænke dig at jeg skrev om, så meld meget gerne tilbage enten under kommentarer eller i en direkte besked til mig (under “kontakt”).

Tilbage er bare at ønske alle mine læsere en rigtig godt nytår og jeg ser frem til at lægge flere lækre opskrifter på bloggen i 2014. Jeg håber at jeg kan inspirere til dit køkkensysleri i 2014. Opskriften på chokolade og havregrynskugler følger efter billederne.

opskriften på chokolade og havregrynskugler er på DIYfoodblog nu

få opskriften på chokolade og havregrynskugler på diyfoodblog nu

få opskriften på chokolade og havregrynskugler på diyfoodblog nu

få opskriften på chokolade og havregrynskugler på diyfoodblog nu

For at få opskrifterne direkte til din mail, kan du scanne koden ind her eller melde dig til i sidebaren her til højre.

email abonnement

[ultimate-recipe id="2278"] OPSKRIFTEN ER PÅ VEJ!!! jeg har skiftet plugin til mine opskrifter. Tak for din tålmodighed :-)

Skriv en kommentar