BANAN CHOKOLADE SMOOTHIE, BØRNENES FAVORIT :-)

Her kommer en nem og hurtig opskrift på banan chokolade smoothie, der er børnenes favorit herhjemme, og så er den endda rigtig sund. Jeg havde mine to drenge Jonatan, 5 år, og Elias, 3 år, hjemme i dag, så vi kunne hygge lidt herhjemme op til weekenden. Jeg har liget fået en kitchen aid blender i fødselsdagsgave, og det var bare den bedste gave jeg kunne få. Jeg har ønsket mig en god blender længe og nemlig af mærket kitchen aid. Jeg laver smoothie næsten hver dag, og de billige plastik blendere jeg har haft hjemme, er gået i stykker hver gang efter kort tids brug. Jeg har gode erfaringer med min kitchen aid mixer som også får lov til at stå fremme på køkkenbordet til daglig, så derfor ønskede jeg mig en blender af samme mærke, og de skulle være udmærket.

Jeg elsker at lave smoothies og har altid frossen frugt i fryseren. Jeg køber frosne jordbær, blåbær o.lign hos Netto når det er på tilbud til 10 kr pakken og desuden har jeg altid bananer i skiver i fryseren. Drengene kan gode lide de fleste smoothies som jeg laver, og det er en god måde at få flere frugter og grøntsager ned i børnene. Elias kan ikke lide friske frugter så som ananas og jordbær, men hvis jeg putter det i smoothies drikker han det gerne :-) Denne smoothie er også sund, og kan serveres med god samvittighed, og kakaomælken kan undlades for en endnu sundere version. Opskriften på banan chokolade smoothie kommer efter billederne.

Chokolade banan smoothie med kærnemælk. Børnenes favorit! Se den enkle opskrift på diyfoodblog.com 02

BANAN CHOKOLADE SMOOTHIE, børnenes favorit :-)
Yields 3
Lækker og sund smoothie med banan og chokolade. Dine børn vil elske den :-)
Write a review
Print
DU SKAL BRUGE
  1. 2 modne bananer, helst frosne
  2. 3 glas mælk eller kakaomælk
  3. 4 tsk usødet kakaopulver
  4. 1 tsk vaniljesukker
  5. en knivspids kanel
SÅDAN GØR DU
  1. Put alle ingredienser i blenderen og blend det sammen til en ensartet masse. Lad evt. bananerne tø op i 5-10 min. før du blender. Serveres iskoldt med sugerør i. Velbekomme!
Notes
  1. Jeg synes den bliver for sød med kakaomælk i, så jeg bruger mælk sammen med usødet kakaopulver istedetfor. Bananerne tilfører en lige tilpas sødme ellers kan du bruge lidt sirup til.
Adapted from DIY foodblog
Adapted from DIY foodblog
http://www.diyfoodblog.com/

Skriv en kommentar